Gårdagen...

...Blev riktigt bra trots allt. Vi köpte hem pizza. Jonas såg på hockey och jag på Sofias Änglar. Tog en tripp och köpte godis och slutade med en film. Mycket lugnt och kanske tack vare det, vaknade jag med lite extra energi imorse. Såg en film i sängen, åt glass och tog oss sen en promenad i solen. En långsam promenad.

Men det gjorde mig helt slut så nu ligger jag igen. Men det blir bättre, det känns skönt. Igår började jag bli rädd över att jag alltid skulle må så här. Haha...

The view.

Funkade inte...

Nej, det funkade inte att tvinga sig själv att bli frisk. Ligger här i sängen idag med. Lika orkeslös som dag 1. När ska det vända!? Känns som att det kan ta evigheter, men känns det inte bättre på måndag så tar jag och ringer VC igen.

Så, hur besviken är jag över att hela vår inplanerade dag inte blev av? Sjukt besviken faktiskt! Men det är inte mycket att göra något åt. Barnen ska få sova över hos sin farfar och farmor iallafall. Jag och Jonas får beställa hem pizza och se på film ikväll istället.
Skönt att få sova hela natten också, trots att jag nästan inte gjort annat i 4 dagar.

Skönt att jag slapp mitt danspass imorgon. Det hade verkligen inte gått att genomföra det. Det är ett himla före bara att ta sig på toaletten, tänk då att hålla i ett 45 minuters danspass.

Min dagliga position, tänk att den där sovrumsTVn (som vi var lite skeptiska till en början för) skulle komma till en sån "nytta" direkt.

Flytten.

Jag har förflyttat mig från sängen till soffan. Har tillochmed fått i mig lite middag och satt mig i sittande position. Jag tänker alltså tvinga mig själv till att bli frisk.

Eftersom det känns som att jag har vätske/matbrist och inte känner mig särskilt sugen på något förutom glass, så trycker jag i mig glass. Gött!

Dock börjar jag känna mig lätt nervös över söndagen, mitt SH'BAM pass. Orkar jag verkligen med det?