Förskolan!

Ja så har Mollie blivit inskolad på förskolan. Det var fruktansvärt till en början, för mig alltså! Jag velade fram och tillbaka och ena dagen tyckte jag det var en bra idé för att i nästa helt ångra mig.
Men dagen för inskolningen kom och gick.

Nu har hon varit på förskolan i snart en månad och det går ganska bra, för mig alltså! För Mollie har det gått finfint hela tiden. Jag vill gärna tro att det har att göra med att vi hade möjligheten att ha en lååång inskolning med mig närvarande mycket, efter några dagar satt jag i deras fikarum istället för att åka hem och fanns på så vis tillgänglig de få gånger det var något.
När det var dags att "lämna" henne var hon trygg med lokalen, kompisarna och personalen. Skönt!

Dessutom känns det bra att jag skolade in henne nu, så hon fick en mjukstart med några få timmar per dag. Istället för att kanske måste börja på heltid direkt. Det hade jag aldrig klarat av!!

Villgott älskar att hon också är på förskolan, han träffar henne sällan ute på gården men ibland springer han tillsammans med sina kompisar till hennes fönster och kikar och vinkar till henne.

Villgott förresten, han riktigt längtar tills jag ska börja jobba. Så att han ska få äta mellanmål på förskolan. "Ska du inte börja jobba snaaaart? Så jag får äta mellanmål!!" Ja, där får man... :P

Kommentera här: